Välkomnar november!

Jag har inte haft mycket att skriva om så jag har låtit bli. Dagarna lunkar på och tiden försvinner iväg. Vädret är inte direkt glädjande. Jag måste erkänna att jag har en stark längtan efter vitt fluffigt snö. Det var kallt några dagar och då fick vi avnjuta solen! Så jag har inget emot att det blir något kyligt bara man får njuta av solstrålarna! Lika så med snö, det får gärna komma och ligga kvar så det blir ljusare och denna gråa hinna över ögonen försvinner. Allt är bara grått och betong nu tycker jag! Urk!

Har börjat handla julklappar, vill vara i tid och jag har också börjat spana på dekorationer till vår inglasade balkong. Kommer att köpa en ljusslinga och ha på räcket och sen måste vi köpa ljusslingor till granen då den vi hade sen innan gått sönder. Åh denna jul kommer att bli mer spännande än förra, då liten blivit mkt större och förstår så himla mycket mer nu än då! Ska försöka klä granen tillsammans med honom tex. Gjorde det förra året med iofs men då va han mest i vägen . Ska försöka engagera honom i arbetet i år. Sen längtar jag till julbak! Lussebullar är givet, ska baka dom tillsammans!

Har redan fuskat och gjort en saffranskaka. Mumma så gott, en liten försmak blev det.

Nedan är alltså exempel på slingor jag börjat spana på till balkongen. 🙂

Ljussystem2 Ljussystem1

 

Annonser

2 reaktioner på ”Välkomnar november!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s