Kräksjuka

Det brukar ju sägas att det finns en första gång för allt och jag börjar tro att det va dags även för mig, nästan 29 år hade jag klarat mig undan. Frågan är vem som smittat vem.

I Torsdags började det med att sonen kräktes vid frukosten. En gång sen kom det inte mer. Det slutade där så att säga. Jag stannade hemma och övervakade hans tillstånd. Lyckligtvis va det ingen fara på taket. På fredag lika så inga konstigheter pigg liten.

Men så kommer lördagen och min man blir dålig. Han kräks med 30 min mellanrum hela dagen o ligger utslagen i sängen hela dagen/kvällen. Jag och lillen mådde bra o var pigga.
Idag söndag vaknar vi alla pigga även pappan i hemmet. Timmarna går och efter dagsvilan börjar även jag känna mig sämre. Kräks tre gånger. Mitt emellan kräks även sonen lite lätt. Underbart! Han fortsätter vara ganska pigg efter men vägrar all form av mat & vi tvingar inte. Efter det incidenten var allt ok med liten och han lekte på som vanligt. Lagt honom för natten nu och hoppas vi slipper mer kräks från hans sida ialf.

Jag har nu varit ok i nån timme så hoppas så klart det ska lägga sig lite. Men det slår till helt plötsligt så ropar inte hej ännu. Inte fått behålla maten så nu är det bara vätska som gäller. Hemma blir vi alla tre imorgon och jag kommer vara hemma även tisdag för säkerhetsskull vill inte smitta massa folk på jobbet om detta nu är smittsamt. Men jag vill nu att vi alla blir friska och det snarast!!

Mysig helg det blev för oss alla. Första helgen tillsammans på flera veckor och slutar i kräks o sjukdom. Hatar att det blir så här!

Annonser

4 reaktioner på ”Kräksjuka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s