Fullspäckad helg

Nedan kommer ett axplock av bilder från i helgen. Hade en hel del inbokat denna helg så det blev inte många minuter till övers för annat. Det var verkligen utplanerat in i sista minuten. På fredagen skulle vi få hem vårt nya köksbord och stolar som ni kan se på bild längre ner. Jag bävade något för hur jag ska kunna ta emot det själv och släpa in det i lägeneheten med sonen hemma och ”ivägen”.  Men mot min förvåning så gick det faktiskt ganska okej. Lite svettigare, lite tröttare men jag fick ialf in alla delarna. Värst var bordsskivan som vägde typ ett ton. Jag har ju värkskov nu så är inte mitt starkaste jag just nu när kroppen värker.

Samma dag gav vi oss iväg till svärföräldrarna. Övernattade där, fick en underbar frukost alá min svärmor som är bäst på att laga mat och duka fram enormt goda frukostar.

Lekte ute, med liten som busade gärnet, gjorde oss sen i ordning och åkte på 1-års kalas. Lilla E fyllde 1 år den 12 november så det var födelsedagskalas. Tänk att det skiljer 10 månader mellan dom men vilken skillnad det är på dom ännu.

 

IMG_0068.JPG

IMG_0070.JPG

IMG_0066.JPG

IMG_0094.JPGVäl tillbaka från kalaset fick vi åka på några ärenden och hann hem till finmiddag. Vi skulle fira svärmor som fyller 60år i veckan och för att alla skulle kunna vara med bestämde vi oss för födelsedagsmiddag lördagkväll. Wow, va mumsig middag svärmor snodde ihop. Njöt av varje tugga. Svägerskan stod för tårtan och den var en fröjd för ögat!  Blev så mätt att jag knappt kunde andas. Hua tur det var en bit hem med bilen så maten hann landa innan vi kom hem igen och det va dags att sova.

IMG_0077.JPG

IMG_0085.JPG

Söndagen kom och det var dags att skruva ihop möblerna som levererades i fredags. Nedan är resultatet. Vi har länge velat ha 6 stolar och större bord. Den vi hade innan var till 4 personer och det har alltid varit trångt vid den. Men nu kommer det finnas gott om plats för middagar och kalas framöver. Sen ville vi inte  ha helvitt länge och bröt av med lite annan material för kontrasten. Jag är super nöjd!  Snodde ihop en smulpaj gjorde jag också inför kvällen och sen begav vi oss till mor och far för att fira pappa som fyllde 49 år igår. Åt återigen alldeles för mycket gotta, och däckade i säng innan 23.  Det var den helgen det!

 

IMG_0088.JPGIMG_0089.JPG

 

Annonser

4 reaktioner på ”Fullspäckad helg

  1. Jag tror inte det är exakt lika, trodde det va det med svärföräldrarnas också som har som er men vi har två raka linjer på varsin sida av bordet du kan se den ena på bilden mot sidan där Ws stol står. Likadan finns på andra sidan. Det har inte sväronens och inte er heller tror jag. Vi beställde i en webbutik på nätet. Kommer inte ihåg namnet. Men den finns på Chilli med tror jag.

    Gilla

    1. Jag tror inte det är exakt lika, trodde det va det med svärföräldrarnas också som har som er men vi har två raka linjer på varsin sida av bordet du kan se den ena på bilden mot sidan där Ws stol står. Likadan finns på andra sidan. Det har inte sväronens och inte er heller tror jag. Vi beställde i en webbutik på nätet. Kommer inte ihåg namnet. Men den finns på Chilli med tror jag.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s