Nyheten är ute nu…

Jag har äntligen officiellt nu kommit ut och berättat om vår stora nyhet. Vi 3 ska bli 4 försommaren 2015. Känns underbart att skriva om det öppet och kunna vara sig själv. För det är helt galet egentligen att man håller det som mest hemligt när man kanske mår som värst. Urk. Jag har skrivit uppdateringar sen jag plussade och dessa kommer att uppdateras under lösen precis som det var när jag väntade sonen. Så ni kära läsare som har varit och är betrodda med diverse lösen är välkomna och lämna ett meddelande i kommentarsfältet så mailar jag ut nya lösen till er så ni får uppdatera er 🙂 Vore bra om ni kunde göra så, för att jag då lättast får tag i er och kan sprida info till er smidigast.

Var på Kub idag. Så klart orolig inför det som man naturligtvis är men allt såg fint ut och bebis visade sig i sin fulla prakt. Underbart och overkligt ännu.

Men nu ska denna mamma ta och bädda ner sig. För nu är jag trött efter en lång dag med jobb och oro inför KUB. 🙂

Annonser

10 reaktioner på ”Nyheten är ute nu…

  1. Grattis! Hade varit jättekul att läsa och följa även din andra graviditet. Har ett lösen sen innan men det fungerar inte… Kan man få det nya? 😉 Om det är ok förstås.

    Gilla

  2. Grattis! Hade varit jättekul att läsa och följa även din andra graviditet. Har ett lösen sen innan men det fungerar inte… Kan man få det nya? 😉 Om det är ok förstås.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s