Första advent

Åh som jag har sett fram emot första advent i år. Jag hade tänkt att vi skulle julpynta här hemma samt baka tillsammans och det gjorde vi idag. Dagen blev precis som jag hade föreställt mig med massa julstämning och mys. Härlig dag/kväll fick vi tillsammans och granen ger en verkligen julkänslor. Jag var iväg och handlade julgran samt grejer till bakningen tidigt imorse och blev något förvånad över det faktum att jag aldrig tar bilen och åker iväg och handlar själv, det är ju jätte skönt. Fick lite tid att vara för mig själva, tänka lite och det var ju faktiskt riktigt bekvämt att inte ha något som jäktar en (som tex en liten pojke som inte har tålamod när mor och far ska handla).

IMG_0229.JPG

IMG_0225.JPG

IMG_0231.JPG

IMG_0254.JPG

 

Vi bakade lussebullar och lyssnade på julsånger. Lillen tyckte det var roligt och baka, knådade gärna degen och åt en hel del av den.  Sen så var det tydligen Gotta att äta bullarna med mjölk till. Spillde halva glaset med mjölk på mig och soffan och ville bara ha mer. Fick på honom en liten tomtemössa men den blev inte långvarig på. Nästa vecka blir det sagoläsning, då vi ska börja med adventskalendern imorgon och det är en med pixiböcker, så vi kommer läsa varje dag men också alla veckans på advent.

I går var vi iväg på dejt jag och maken, käkade gott och såg en mycket bra film. Skriver lite mer om den sen.

Annonser

4 reaktioner på ”Första advent

  1. Har dom bakat något på föris? W hade redan bakat en del både med mig men också på förskolan så tror det är därför han visste exakt hur man skulle göra och att den är god att äta. 😀

    Gilla

    1. Har dom bakat något på föris? W hade redan bakat en del både med mig men också på förskolan så tror det är därför han visste exakt hur man skulle göra och att den är god att äta. 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s