Nightcrawler (2014)

nightcrawler

Ibland undrar jag lite hur filmindustrin väljer att släppa filmer på bio. Varför vissa trissas upp till oanade höjder med reklam och stora affischer överallt och andra filmer som faktiskt är bra syns knappt av. Ingen aning hur man tänker kring det men här är en sådan film som jag nu ska skriva om. Blir ingen lång utdragen recension, var för länge sedan jag skrev någon sådan. Men, det finns filmer som man bara måste nämna och skriva om. Nightcrawler är en sådan film. Jag hade sett denna lite förbigående i en tidning eller om det var en liten snutt i nån filmsida som jag brukar besöka, men det var något som fäste blicken och jag ville veta mer för något med posterbilden fångade min uppmärksamhet. Letade upp filmen på imdb, såg trailern och bestämde mig att den vill jag se. När det blev bestämt att jag och maken skulle gå på bio var det inga tvivel om val av film. Så glad jag är att vi valde denna! Woh vilken svart satirisk skilldring av dagens mediavärld och vad vi lever i för samhälle. Denna film är spännande, gav mig rysningar och vilket skådespespeleri! Gyllenhaall är helt otrolig i denna roll. Hans skilldring av huvudpersonen i filmen Louis Bloom var enastående. Får han inte pris för denna film så vet jag inte vad!

Se trailern nedan så ni också får er uppfattning. Jag vill inte skriva mer om handligen för jag tycker trailern visar tillräckligt mycket samt att jag tycker man ska se det i filmen istället för att läsa om den. Men jag kan säga som så att jag verkligen rekommenderar denna film för alla som gillar spännande, pulshöjande och mörka filmer.

SE TRAILERN, man blir hooked direkt!

Annonser

4 reaktioner på ”Nightcrawler (2014)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s