Rekommendation av podcast

409451084

Sen ett par veckor sedan har jag börjat lyssna på en ny podcast som jag med nu gärna vill dela med mig av och sprida vidare info om för er kära läsare. Dels för att jag vet att jag har en hel del föräldrar som kommer in till min blogg och läser då och då och dels även besök av snart blivande föräldrar som även dom kan ha mycket nytta av att lyssna på dessa podcasts och samla på sig nyttig kunskap kring vad som väntar med föräldraskapet framöver.

Så Podcasten jag vill tipsa om heter Barnvagnspromenader och det är en sponsrad podcast av Pampers. Louise Hallin är experten som svarar på alla möjliga frågor kring föräldraskap och frågorna skickas in av vanliga lyssnare via Pampers facebook sida.

Jag älskar att lyssna på denna medan jag jobbar och har bara gott att säga om den! Man får verkligen mycket goda tips och nyttiga råd på ett lättsamt och lätt förståeligt sätt.

Rekommenderar varmt!

Podcasten hittar ni med iphones i er Podcast app, sök på barnvagnspromenader eller ni med itunes lättast via menyn Podcast och sök där. För er utan sådant kan ni lyssna via denna sida: http://pampers.libsyn.com/

Hoppas ni också finner denna intressant!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s