Vecka 16

Tisdag 16 december 2014 – (Vecka 16 +1)

 

Då var det dags igen att skriva sammanfattning av föregående veckan. Nåja vecka 16 var ganska så händelselös va gäller känningar av graviditeten. Jag har väl nog kommit in i spökveckorna och börjat må ganska så bra. Det jag känt lite denna vecka är väl att jag har något i magen som börjat ta plats. Tarmarna rör sig uppåt och jag känner lixom att det är något som nu känns och tar plats i livmodern. Ligamenten är nog det som känns av. Sen känner jag rörelserna mer tydligt och ofta. Bebis har varit vaken mer kanske eller så har det bara varit mer tydligt i rörelserna. Mysigt att känna och att den gör sig påmind.

Brösten känns som dom blivit flera strl större, dock värker dom inte och ömmar inte utan bara svullnat upp. Magen är fortsatt ganska ofta fylld med onödigt mkt luft. Fortsatt foglossning, som gjorde det lite jobbigt att vara på benenen en hel dag när vi var på julmarknad på skansen.

Hua vet inte vad jag ska skriva mer. Inget nytt på smakfronten, samma sug och så kvarstår. Kan fortfarande inte äta mkt sött. Kanske en tugga eller två av en chokladkaka sen slutar jag.

Nedan kommer en magbild. Känner mig mest tjock nu.

 

 

 

IMG_0478.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s