Julfest & Skansen

Förra helgen var ganska så fullbokad kan man säga, vi hade som jag skrev firande på sonens förskola på fredag morgon, sedan på kvällen begav jag mig på julbord med jobbet. Har inte varit på galej på länge så kändes nästan ovant att sminka sig lite extra och klä upp sig med klänning och höga klackar. 🙂 Det var en trevlig tillställning med mycket god mat och rolig underhållning. Har inga bilder från kvällen nästan men filmade en snutt av Samba uppvisningen vi fick som underhållning.

IMG_0411.JPG

IMG_0412.JPG

IMG_0413.JPG

Lördagen var det bestämt att vi skulle möta upp familjen och gå på skansen ihop. Det var ju självaste Lucia dagen och fint väder så vi var inte ensama om att ha fått den idén. Ni som följt min blogg länge vet att det är något av en tradition vi har att åka till Skansen och gå på julmarknaden där. Det är riktigt mysigt och något vi gärna fortsätter göra varje år. Nästa gång ska jag dock försöka komma ihåg att ordna förköpsbiljetterna så det inte blir mer köande. Men med två ungar (nästa vinter) kommer jag nog absolut komma ihåg det. För det var inte lätt att stå i kön och hålla lillen underhållen kan jag lova! 🙂

Precis som alltid åt vi suovas (med älgkött) se på bilden nedan och det var ljuvligt, älskar kombinationen med hjortronsylt. Måste ta och kolla upp det där med att äta friterad brie ost som varit upphättad om det är ok, annars är det givet till nyårsafton, har flera burkar med hjortronsylt som väntar i kylen som skulle kunna gå åt med lätthet.

Sonen dansade runt granen, vi såg en massa djur och åt munkar. Det blev en härlig dag! Helt sjukt trötta landade vi sen hemma och sov middag i 2h! 🙂

IMG_0425.JPG

IMG_0419.JPG

IMG_0423.JPG

IMG_0470.JPG

IMG_0468.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s