Semester..

Sitter och skriver så här mitt i natten. Klockan är mycket men jag känner att sömnen är frånvarande. Jag sov middag med sonen under dagen och är pigg nu för ja jag är inte så van vid att sova på dagarna längre. Det var mysigt men vänder lite på dygnet för mig. Sitter och lyssnar på skön musik och tänker lite på allt möjligt. Såg en sorglig film i min ensamhet, som fick en att tänka på livet och hur viktigt det är att njuta av det man har just nu. Filmen handlade om en ALS sjuk kvinna, kan verkligen rekommendera den, men varnar för tårar. Heter You’re not You. Fin och sorglig. Livet. Inget ska tas för givet.  Jag är tacksam för allt jag har, att vi alla är friska och har det bra. Allt annat som saker och pengar osv, är egentligen bara bonus. Ja livet blir lättare med det men det men utan hälsa är det inte värt något.

Aja, hamnat i en lite mörkare tankebana efter filmen helt klart.

Liten har varit väldigt pappig och närhetskrävande idag. Älskade unge, skönt att veta att vi nu ska få spendera massa ledig tid tillsammans. Även om vi inte hittar på en massa saker är det mysigt att ge honom närvaron och närheten som han så behöver. Älskar stunderna på morgonen när han vaknar, vi hämtar honom till oss, lägger oss tillsammans och han bara håller om mig, stryker med sin lilla hand över min kind eller håller min hand. Jag njuter av varje sekund. För min lilla älskling är inte mycket för att vara stilla under sin annars vakna tid. Så dessa morgonstunder av sammsovning är speciella.

10 dagars ledighet. Skönt. Sen 2 arbetsdagar och sen ytterligare 1 vecka ledighet. Kroppen har varit snäll mot mig senaste dagarna och jag glädjer mig över det lilla man får utan att känna värk på flera ställen. Synd bara käkleden aldrig riktigt släpper.

Aja nu kom ju faktiskt första gäspningarna för denna afton så jag tror jag ska ta och rida på vågen… in i sovrummet, släppa in lite kalluft utifrån och försöka sussa!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s