Dagen före dagen

Igår firade vi min man som fyllde 30 år. Det blev en minikalas med makens och min familj, mat och tårta. Massa presenter också.
Idag firade vi nån form av mittemellan firande med mamma och pappa & käkade god smörgåstårta som pappa fixade. Imorgon fyller jag hela 29 år. Känns overkligt att jag börjar närma mig 30 år. Känner mig alltid lite kluven med att fira födelsedagen. Önskar man kunde längta efter det som när man var liten.

IMG_0532.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s