Även denna jul förbi…

Då börjar det långsamt närma sig nyår. Födelsedagarna är förbi även julen och nu börjar det snabbt närma dig nyår. Tiden rinner iväg när man är ledigt om något saktare än när jag jobbar så gör den det ändå.
På måndag & tisdag är det dags att jobba igen två dagar sen väntar ännu en veckas ledighet.
Har tyvärr känt mig förkyld hela dagen och rädd att den tar över mig helt snart börjar känna tyngden i huvudet men hoppas att den släpper taget om mig så jag slipper tabletter och medicin.

Nåja. Julen har varit fin. Firade på både julafton och juldagen. Det blev mysigt. Sonen fick onödigt mycket julklappar. Massor med lego duplo, kläder och en Buzz Lightyear från oss. Vi bjöd på julmat hemma igår och firade hos svärföräldrarna och lite hos svågern på julafton. Nu är det lugn och ro tills nyår & då blir det nog att fira hemma.

Var märkligt yr på julafton, vet inte om det var något med blodtrycket eller vad det va men blev lixom inte riktigt bra på hela dagen. Tog till slut en kopp kaffe med mjölk och först då blev jag något piggare. Jag som inte ens dricker kaffe! Nedan följer två tre bilder från julafton/juldagen.

IMG_0557.JPG

IMG_0553-0.JPG

IMG_0564.JPG

IMG_0568-0.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s