Vecka 17

Jag har inte haft tid att sätta mig ner och uppdatera om vecka 17 & egentligen känns det något dumt att skriva nu när jag är på vecka 17+4 och snart fullgångna 18 veckor då jag ärligt inte kommer ihåg så mycket från förra veckan. Har väl mått ganska bra. Mer trött än vanligt kanske. Annars vet jag inte helt ärligt vad jag ska skriva om förra veckan. Jag jobbade, jag kräktes några gånger under veckan (ja jag vet sjukt men helt utan förvarning kräktes jag efter att ha ätit). Magen har väl börjat synas mer och mer och växa så det började även noteras på jobbet något. Märkligt hur sent många verkar märka graviditeten denna gång. Nästan oväntat många som inte noterat den alls på jobbet ännu.

Vägde mig förra veckan också och har ungf ökat 2-2,5 kg så långt.

Orkar inte skriva mer då jag inte kommer på mer nu. Men ska försöka se till att uppdatera om denna vecka tidigare redan på måndag nästa vecka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s