Nyårsklappen som fick mig att gråta!

Ligger i sängen ännu. La oss runt kl 3 inatt efter allt firande och god mat med mor och far och min kära man. Var för uppspelt för att lägga mig direkt efter att dom gick hem. Va helt uppe i det blå! Ni vet ju att vi brukar ge nyårsklappar i min familj? Dels för att tomten kommer på Nyår i länder som Vitryssland/Ryssland/Kuba så vi har lixom fortsatt med traditionen i vår familj i och med att jag fyller år så nära inpå jul. Så igår hade mor och far med sig en nyårsklapp till mig. Jag hade INGA som helst förväntningar eller föraningar om vad jag skulle få. Men när min pappa sa att han ville se min reaktion och maken började filma blev jag väldigt nyfiken! När jag väl tittar ner på det jag har i händerna efter att ha rivit bort allt presentpapper blir jag helt chockad! Det är inte sant!!!! En ny Mac Book Pro???? Min gamla goding som redan firat 5 år trodde jag skulle få tjäna mig minst 1 år till då det inte va tänkt prioriteras 2015 då vi ska få bebis och jag vara föräldraledig. Men där låg den framför mig en helt ny fin MBP till MIG!!! Grät av lycka och studsade upp ur soffan för att pussa och krama mamma & papp. Vilken överraskning! Är Så Tacksam!!! Nu kan jag knappt fatta det att jag nu har en sak mindre att tänka på. Hua! Pillade på den tills jag gick o la mig. Så glad & tacksam över denna nyårsklapp!

Bjuder på bilden på maten från kvällen ryska röror o plockmat, samt oxfilé med kantarellsås och hasselbackspotatis och en oreopaj. Mumma!! Efterrätten åt vi efter tolvslaget så 2015 är söt och god mot oss alla!

IMG_0634.JPG

IMG_0635.JPG

IMG_0639.JPG

IMG_0638.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s