Fixardag

Idag eller snarare igår, för klockan är 01.16när jag skriver nu så hade jag en riktig fixardag här hemma. Sonen och maken åkte iväg för att leka med kusin och svåger och jag passade på och röja undan saker som stod på todo listan. Först på listan stod att göra rent Emmaljunga vagnen för den ska sättas upp på försäljning. Hade nog inte räknat med att det skulle ta nästan 2 timmar att gå igenom och skura och tvätta av. Var lagom trött i slutet kan jag berätta, ryggen är inte vad den brukar vara när jag inte har ett litet liv växande inom mig, fogarna gör sig påminda i exakt allt nu, promenad ute, städning, plocka undan leksakerna som sonen kastar runt i lägenheten och jag är bara halvvägs. Kommer ju bli större och större.

Jag passade också på att blåsa rent min gamla MacBook Pro och den är nu överlämnad till min kära far som ska försöka sätta sig in i OSX. Nu kanske han kan få lite bättre inblick i operativsystemet. Förvisso är skillnaden mellan min nya MacBook Pro och den gamla rejäl det har verkligen hänt en del på 5 år. Men ja han får ialf en inblick och lite vana innan han bestämmer sig för om han ska köpa en själv.

Sist men inte mist va jag iväg och fixade mina naglar, naturlig påfyllnad av förstärkning så jag kan måla med nån av dom snygga färgerna jag fått av maken på min födelsedag. Var två månader sedan jag gjorde det sist, 2 månader! Helt otroligt va fort tiden gått och va bra det höll, hade en rejäl utväxt men inget som syntes när jag lackade naglarna förra veckan. Önskar jag kunde färga håret också. Är väldigt missnöjd med utväxten och färgen jag har nu. Men vet inte om det är ok när man är gravid. Sist färgade jag inte. Men känner fler som gjort så ja jag vet ju att det inte är någon fara… Kanske köper jag en toning och kör hemma den känns ju skonsammare än permanent hårfärg. Får se…

Aja nu måste jag ta och släcka ner och gå och sova. Sovit middag med sonen (älskar våra sovstunder) så är inte jätte trött nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s