Puscifer Momma Sed

Ibland råkar jag på bra musik. Bara så där. Spontant från ingenstans. Idag hände det mig. Maken låg i soffan och surfade på youtube och så bara hörde jag en beat, kunde inte släppa låten så va tvungen att köra Shazam för att se vem som ligger bakom låten. Så fick jag den, och måste så klart lägga ut den här för jag vill inte glömma den eller tappa bort den. Tyvärr finns inte detta mix på just Spotify men youtube hade ialf låten och även itunes så blir nog till att klicka hem den. Måste nog lyssna mer på Puscifer, gillade denna låt och tror jag kan hitta fler bra i samlingen…

Låten är fin och bra även utan remixen och den originallåten kan man lyssna på via Spotify här: Puscifer – Momma Sed

 

Annonser

2 reaktioner på ”Puscifer Momma Sed

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s