Vecka 19 & RUL

Onsdag den 7de januari 2015 (Vecka 19+2)

Egentligen är det ju meningen att jag ska skriva om vecka 19. Men jag kan nog inte komma på något speciellt som hänt under förra vecka. En bra vecka överlag, firade nyår och va upptagen med att ha det gott. Lite känslig i humöret kanske, lätt till gråt och överkänslighet? Ja så är det nog. Räknade ner dagarna till rutinultraljudet och tänkte mest på det. Så med andra ord inget nytt va gäller graviditeten. Men idag, har vi nyheter. Förvisso har många av er redan sett nyheterna på instagram där jag la ut en bild på vår lilla loppa men nedan följer några fler bilder. Har även en film men den lämnar jag för närmsta att se ett tag ialf. Sen får vi se om jag laddar upp den.

Jag kunde knappt sova natten mot onsdagen, det var helt omöjligt att lägga sig till rätta och att finna ro, det bara snurrade grejer i hjärnan. Ja det snurrar ju mest hela tiden tankar, särskilt som jag undrade kommer vi få veta vem det är som gömmer sig i magen. Om det är en liten tjej eller kille vi väntar. Jag har ju i början haft en sån tanke ”Åh nu blev vi gravida med vår dotter” då när vi blev gravida, sen försvann alla känningar under tiden jag kräktes och mådde illa konstant, sen återgick tankarna på att det nog visst va en tjej där inne för jag känner ingen ”glow” över mig som med sonen och känner mig mest ful fulare fulast varje vecka som går. Så det blev verkligen en ah känsla när barnmorskan visade oss att det var en liten flicka vi väntade. Jag såg det rätt tidigt och sen sa till direkt efter att vi faktiskt ville veta så hon återvände till dom nedre regionerna igen och visade då att det va en flicka. Jag är självklart jätte glad! Jag ville ju ha en pojke och en flicka! Sen kanske om det fortfarande finns sug efter större familj kanske man satsar på en trea men det tar vi då. Men i vilket fall som helst såg allt finemang ut enligt ultraljudet och det såg ut att stämma mycket bra med dateringen jag fick på 31 maj. Vilket jag inte blev förvånad över med tanken på att jag faktiskt vet exakt när jag hade ägglossning.

Så nu återstår det bara att växa på sig för denna lilla skönhet som låg så fint och bjöd på profilbilder. William var inte alls profilsugen, han vände hela ansiktet mot ultraljudsgrejen så vi fick aldrig någon riktig profilbild med oss hem från hans ultraljud.  Spännande att tänka nu och undra hur hon ser ut, om hon blir mer lik mig eller maken, om hon blir ljushårig eller mörkhårig som mig. Vad hon har för personlighet. Allt är ovisst men såååå spännande och vi längtar så efter henne, tiden flyger fort så vips så är hon i min famn och det är maj.

IMG_0709.JPG

IMG_0710.JPG

IMG_0712.JPG

IMG_0713.JPG

IMG_0723.PNG

Annonser

En reaktion på ”Vecka 19 & RUL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s