Big momma

Hemma med sjuk son även idag. Börjar faktiskt ana något i halsen själv nu vilket inte känns ett dugg roligt. Försöker dricka varmt te och hoppas det ska försvinna utan att jag ska behöva ta några mediciner. Är ju helt anti sånt under tiden jag är gravid så förkylningar håll er borta från mig. Dock är det ju inte så förvånande om jag skulle bli det med tanken på vår sjukling här hemma som hostat och nyst mig rakt i ansiktet 1000 ggr under dessa senaste dagarna.

Tog en bild på mig själv imorse och kände att ja det blir inte en lätt graviditet det här viktmässigt. Förvisso vet jag ju att jag äter en massa som sätter sig på min rumpa och resten av kroppen (hallå det har just varit jul,nyår och nu semeltider), men ja det gjorde jag ju innan jag blev gravid också men inte blev jag så här rund för det. Mina armar är det som stör mig mest nu. Så jag måste nog börja träna snart. På något sätt. Foglossningen är ju med mig vardagligen nu så det är inte lätt att göra några större cardio pass men måste testa och se om det går att köra crosstrainern eller cykel på gymmet. Sen är det nog tid att börja lyfta lite vikter igen. Går ju lika bra hemifrån små korta träningspass. Men så va det det där med känningar av förkylning… Suck. Aja. Det finns i planerna ialf.

Vecka 20

Annonser

4 reaktioner på ”Big momma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s