Sjukling mitt i natta…

God natt på er kära läsare. Ligger nedbäddad i sängen men utan sömn. Kan inte sova pg av min enorma näsa som är täppt på ena sidan o rinner på andra, det bränner i hela halsen och jag känner mig bara ynklig! Blä vad jag hatar att vara förkyld! Känner mig som mammamu med jätte näsan son är röd o huden som snart börjar flagna runt om…. Ja jag lyckades inte att undvika sonens baciller, dom satte sig på mig och körde in sina små klor i mig. Nu får man hoppas på en snabb återhämtning.
Sjukanmält mig på jobbet, härligt med karensdag eller hur! Blä! Det börjar ju en ny kollega imorgon o allt. Tråkigt att missa det.

Är glad att jag förberett en hel del för tårtan på tisdag. Känns lite fel att montera den nu förkyld så maken hjälpte till på ett hörn. Får se va det blir av den. Jag hoppas jag blir bättre till tisdagkväll med så man är någorlunda duglig för besök. Så imorgon får jag va helt ensam hemma och kurera mig, sova ut (ja tröttheten är ju där på dagen)… Hoppas det ger resultat.

Aja kanske borde jag försöka mig på det här med att sova…. Vaknar ju ändå till varje gång jag börjar snarka, o det gör jag nästan med en gång när jag somnar pg av den där jobbiga sjuknäsan!!

Nä ok. Sova. Ja försöka ialf….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s