Vecka 20

14 januari 2015Vecka 20 passerade obemärkt om jag ska vara ärlig. Det enda som utmärker sig är väl att vi var på RUL och fick se vår lilla tjej en liten stund på skärmen, men nu känns det redan som envighet sedan om jag ska säga ärligt. Synd att man inte får gå på flera ultraljud, samtidigt förstår jag att man inte ska överdriva heller. Men jag tycker det känns så långt till maj fast januari redan är på väg att ta slut! Det är lite tudelat i hjärnan helt klart, å ena sidan känns det som att tiden flyger förbi och å andra känns det långt till maj/juni.Annars har veckan varit ok. Förutom förkylning har det inte varit något speciellt. Men jag har inte gjort många knop till veckan så kanske inte så konstigt. Har under vecka 20 känt av dom riktiga buffarna i magen. Inga små bubblor utan riktig rörelse, så nu känner jag henne varje dag. Rätt långt ner och lite spretigt, ibland lite här och ibland lite där men inte långa körningar. Men än är det väl tidigt att se något mönster på hur ofta eller mycket det rör sig där inne. Märkt att hon är vaken sent då jag känt henne runt 2 på natten ibland.Sen är det också nu denna vecka jag tycker magen hårdnat lite mer rejält högre upp. Ser lite konstigt ut särskilt när man tänker på att bebis fortfarande har massor med plats att röra sig på. Men jämförde bilderna med förra graviditeten och det var väl ungf samma sak då.  Nåja allt har varit ok graviditetsmässigt under veckan.

Annonser

En reaktion på ”Vecka 20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s