Samlar på mig…

(Tidsinställt inlägg)

Jag har nu sen nån gång i november börjat hamstra lite här hemma inför bebisens ankomst. Sist handlade det mesta av inköpen om bebisen. Alltså köpte jag en hel del grejer till liten, som kläder, skötgrejer, osv. Men denna gång är det mamman som är i fokus. Jag kommer ihåg allt för väl det jag önskade mig senast men inte unnade mig och denna gång tänker jag att jag har tid på mig att samla på mig allt som jag önskar jag hade då och inhandla redan innan jag är föräldraledig och inkomsten börjat sina.

En av dom viktigare grejerna som jag önskar jag hade lagt mer krut på senast var kläder som underlättar amningen. Jag kände mig obekväm i att amma utanför hemmet och det var mest för att jag inte visste vad jag skulle ha på mig när jag skulle gå ut samt va inte helt nöjd med val av amningskläder jag hade införskaffat inför. I och med att jag också snålade på mig själv blev detta en jobbig grej som mest va onödig. Denna gång ska det inte vara på samma sätt har jag hestämt. Så sen november nån gång har jag börjat införskaffa mig en liten amningsgarderob.

Jag har inhandlat följande. Börjar med bekväma, och väl saknade sist, amningsbh i sportmodell. Köpte två par direkt, en grå och en svart. Mycket nöjd och tror det finns plats att fylla ut med mer när mjölken rinner till. Det är följande modell:

LaLecheAmningsBH

Dessa önskar jag att jag hade haft sist. Hade varit bekvämt att ha hemma och när vi gått promenader ute.

Change_Florence

 

Två par av denna sort har också fått flytta in och lägga sig på hyllan i väntan på sommaren. Med bygel och mycket stöd. Ja jag saknade amningsbh med stöd, utan bygel känns som att man tappar formen och vill man ha på sig lite snyggare kläder vill man ha bra hållning.

Sen kommer då kläderna. Följande amningströjor/linnen från Boob design har jag investerat i. Haft himla tur för jag har handlat på rea och utförsäljningar, spanar också efter begagnade på tradera men ännu inte lyckats klicka hem till bra pris.

BoobAmningstopp1 boob-amningstopp-svart Gravidhuvtröja1

 

Gillar Boob och deras kläder, alla plagg är super mjuka och lena mot huden, älskar känslan av att ha dom på kroppen. Kostar gör dom men värt det när man har på sig saker som man är otroligt bekväm i. Jag har dock hittat alla tre till mkt bra priser så jag har sluppit betala multum för dom.

Hoppas hitta några linnen/t-shirts till i andra färger så man kan variera och inte tvätta sönder dom i sommar. Sen kan man kanske satsa på en till långarmad att ha fast tunnare. Ser riktigt fram emot att få amma i bekvämlighet.

Jag har också tänkt klicka hem följande amningskudde för att underlätta amningen hemma, bullade upp med våra soffkuddar sist och det va väl inte det mest optimala tycker jag. Letade upp vad som rekommenderas och Doomoo var överst på listan var jag än tittade. Bland annat är den rekommenderad av BB och barnmorskor så den fick det helt enkelt bli.

Doomoo_Softy_Splash_Grey

Detta är ialf vad jag hittils handlat på mig. Mer kommer det säkert bli om jag hittar grejer till bra pris.

Denna gång får jag skämma bort mig själv lite extra helt enkelt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s