Cheesecake

Denna helg har gått fort och obemärkt. Jag har mest njutit av att vara ledig, myst i överflöd med min lilla älskling och bara varit.

Vi sålde Emmaljunga vagnen i fredags, drog ut på att lägga ut den till försäljning tills löning så folk har råd att handla, men vet inte om det kanske va helt onödigt att vänta, då det tog 2 h på blocket att få den såld. 2h! Har aldrig sålt något själv på Blocket så för mig va det något chockartat hur fort saker går att sälja i denna stad. La ut annonsen kl 11.11, fick samtal kring kl 12 o strax innan kl 13 hade dom lämnat mitt hem med vagnen i högsta hugg och jag med pengarna på kontot. Förresten, ni som ännu inte börjat använda Swish när ni handlar, hua va ni missar! Det går på sekunder och pengarna är på kontot, allt man behöver ange är sitt telefonnummer! Kanoners om man handlar mkt på tradera, blocket osv.

Igår kväll blev jag sjukt sugen på cheesecake igen. Har varit det några tillfällen nu senaste veckorna och kunde igår inte bortse från suget mer så jag bakade en gammal favorit. Chocolate swirl cheesecake från Leila. Den blev extra fin och extra god denna gång. Kanske har jag min kära Hercules att tacka för bra blandade smetar? Nedan ser ni bild. Den chokladiga delen smakar också lite kaffe då man blandar choklad med några teskedar espressokaffe.

Så det va den helgen det. Imorgon börjar arbetsveckan på nytt, liten och maken är lediga imorgon o tisdag så kommer att kännas extra tungt att va på jobbet, hade hellre hittat på något bus ihop med dom. Maken har jobbat hela helgen så har inte blivit många timmar tillsammans.

(null)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s