Pimpat vår vagn

För ett tag sedan beställde jag ju lite nytt till vagnen vår. Först köpte jag röda suffletter, och bytte ut dom gamla blåa, som nu tvättats o man kan byta till när man vill förnya lite. Sen beställde jag specialsydda bumper/handtagsskydd i fuskskinn. När Campadre hade utförsäljning slog jag på och köpte en ny skötväska, regnskydd och sen köpte jag även en dyna i samma färg som skötväskan och nu ser vår vagn ut som följande. Använder dock varken väskan eller dynan ännu dom sparar jag tills bebis kommer. Sonen är alltid lite smutsig från föris så känns onödigt att slita ut dynan redan nu.

Har nu i helgen provat regnskyddet och sonen gillade det lilla plastfönstret. Kunde skydda även varukorgen på sidan från blötsnön då den va tillräckligt bred. Känner mig riktigt nöjd med den och priset jag lyckades köpa den för. Tur man håller utkik efter sidor som Campadre som ibland släpper riktigt bra kampanjer. 🙂

(null)

(null)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s