Tur för min breda bak…

Kvinnor_med_stor_rumpa_får_smartare_barn

 

Äntligen! Har ju under alla år undrat va det är för nytta med att allt jag stoppar i mig hamnar i min stora bak. Nu har jag ialf något postivit att hoppas på. Hahaha, rolig studie ialf, och om det skulle stämma åtminstone lite (vilket jag självklart tycker då jag har en mycket klipsk liten kille där hemma) så är det ju lite plåster på såret för alla år som man fått dras med all junk in the trunk. Hoppas den gjorde någon nytta vid ammningen ialf.

Rolig artickel som jag hittade imorse och kunde lixom inte låta bli att dela den! 🙂

Ni kan läsa hela nyheten här: http://www.expressen.se/halsoliv/halsa/ny-studie-kvinnor-med-stor-rumpa-far-smartare-barn/

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s