Dessa eviga sjukdomar

Jag orkar inte, det känns som att det inte går mer än några dagar så är jag liggandes i soffan ynklig igen. Denna gång är det alltså dags igen, förkylning som sonen tagit hem. Han gick på förskolan 2 dagar förra veckan, uppenbarligen räckte det. Jag har börjat snora och få ont i halsen. Får se hur jag mår imorgon om det går att jobba eller om jag blir kvar hemma. Sonen blir i vilket fall hemma imorgon, med sin far som börjar jobba på kvällen. Jag blir nog tvungen att vara hemma tisdag vilket som pg av att maken då jobbat natt och sen börjar mitt på dagen så ja vi får se helt enkelt om det blir vab på tisdag eller om jag redan imorgon stannar hemma. Hoppas så klart vakna piggare imorgon.

Denna graviditet eller om det bara är sånt år i år har varit fylld med förkylningar, magsjukor o gud vet vad. Jag är inte van helt klart. Fast jag var ju hemma med W i ett år och då va det han som blev förkyld till och från men jag brukade klara mig. Äsh vi får väl se hur det fortsätter efter att denna bebis är född. Lär inte bli mindre med två barn hemma men ja det visar sig antar jag. Är väl så här småbarnsåren är.

Sitter i detta nu och hinkar i mig kopp efter kopp av te med honung och citron. Gott sätt att kurera sig på.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s