https://godsmak.se/

I fredags var jag hemma själv med sonen på kvällen och blev så otroligt sugen på en burgare från Texas Burger &Co det var en sån där sjuk begäran som bara gnagde och jag började då googla för att se om det fanns något sätt att få något hem som var i närheten av en burgare från dom. Jag hittade till https://godsmak.se/ där jag till och med kunde beställa just från Texas Burger! Förstår ni min lycka? Det är alltså hemkörning det handlade om och jag fick hem min efterlängtade burgare för en kostnad av utkörning på 99 kr. Helt ok när man verkligen blir sugen på godsaker. Det fanns massa fler restauranger att beställa ifrån och det var kul att testa denna tjänst. Jag fick burgaren inom en timma ungf precis som utlovat och den var inte stekhet vilket jag inte förväntade mig men smakade gudomligt! Hade tidigare aldrig hört talats om godsmak.se och detta är absolut inte något sponsrat inlägg utan något jag helt stötte på via google och vill tipsa er som bor i Sthlm om. Nu bor jag väldigt nära tullarna och därmed är frakten av maten hem till dörren relativt billig men hört att den kan tyvärr bli mkt dyrare om man bor en bit bort. Men så är det ju när man ska få maten utkörd.

 

(null)

(null)

Annonser

2 reaktioner på ”https://godsmak.se/

 1. Hej!
  Vad roligt att du var nöjd med vår tjänst och ville dela med dig av din upplevelse! Om du blir sugen på en burgare från Texas Burger igen (eller någon annan mat för den delen) så har vi skickat över en rabattkod till dig som ger dig 5% rabatt på en valfri beställning.
  Mvh godsmak.se

  Gilla

 2. Hej!
  Vad roligt att du var nöjd med vår tjänst och ville dela med dig av din upplevelse! Om du blir sugen på en burgare från Texas Burger igen (eller någon annan mat för den delen) så har vi skickat över en rabattkod till dig som ger dig 5% rabatt på en valfri beställning.
  Mvh godsmak.se

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s