Sömndepåer

Tur man har lite depåer med lagrad sömn efter att ha varit hemma och vabbat några dagar för idag har det inte varit nådigt. När jag skulle sova för natten igår vaknade liten herre i huset och blev sjukt pigg när pappa tog honom till toan för att kissa. Det ena ledde till det andra och han låg i vår säng och kunde inte riktigt komma till ro, låg och snackade, tjoade, la sig på mig 100 ggr, runt 4 somnade han men vaknade kort där efter skrikandes svettig, övertrött som få, fick då gå tbx till sin säng och somna om där.

Han var helt hysterisk och gick inte att trösta på något sätt. Pust va trött man blir när man inte når fram till en trött liten människa som inte helt kan göra sig förstådd. Jag fick totalt 1,5 h sömn efter att han somnade och det var allt jag fick för natten. Underbart! Men fixade arbetsdagen bra, trots gravid i v 25 och hormoner som gör en trött om dagarna, kom hem slängde mig i duschen och hade lite spa med mig själv, satte på musik med relaxmusik och njöt av skrubb, dushcremen och att tvätta håret. Ibland måste man ta sånna stunder. Var relativt utvilad bara av den duschen. Hua. Så skönt. Nu är det snart 22 och jag har inte lagt mig ännu. Jag ville inte lägga mig för tidigt för då är jag vaken runt 5 och det känns inte lönt. Så nu ska jag borsta tänderna och göra mig klar för sängen. Hoppas få sussa natten lång.

Veckan försvann i ett nafs. Imorgon väntar lite roligheter förhoppningsvis. Men nu blir det sängen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s