Loppiblogbag

Denna vecka fick jag hämta ut paket från Loppi! Var ett tag sen jag fick hem en sådan så det var lite extra spännande. Nedan ser ni innehållet denna gång. Mycket som är inriktad på vitaminer och hälsa, Blutsaft kunde inte kommit mer lägligt så jag började med den samma dag som paketet kom. Sonen åt fruktstavarna från Kaktus som han älskar, och jag smakade riskakorna med lite gott pålägg och konstaterade att det va något jag kommer köpa igen. Ekomüslin smakade bra och barnvitaminerna va inte svåra att få i sonen. Roligt paket med mycket fina grejer i!

(null)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s