Utmaning – Frågor och svar om mitt barn

(null)

 

Fick en utmaning av Alisa och eftersom bloggen lever på konstandning pg av noll inspiration så hakar jag gärna på så ni läsare har något att läsa. 🙂  Så nedan frågor handlar om mitt barn alltså och jag kommer besvara dom så gott det går.

 

1. Namn, smeknamn  & ålder?
William, smeknamn har han massor, Wille, Wilkin, Willusha, Wilya (ryska), Kakan, maluksik, Kärleksunge, solnishko (lilla sol på ryska), han är ialf 2 år och 1 månad gammal.
2. Favorit mat?
Pasta i alla dess sorter absolut favorit! Ris, Korv, Pizza och Hamburgare, Tacos, Spagetti och köttfärssås. Fiskpinnar, köttbullar/biffar.
3. Favorit ”snack”?
Riskaka, kex (digestive, vanliga marie eller vilka kex som helst i princip). Frukt & bär som äpplen, melon, blåbär, banan.

4. Favorit dryck?
Det dricks inte något annat än vatten och mjölk här hemma. Ibland har han bett om juice.

5. Favorit TV program?
Det mesta som går på Disney Jr, eller Nick Jr, men annars absolut favoriten Masha och Björnen.
6. Favorit bok?
Några böcker vi har som har massa detaljer och bilder med djur, fordon, och saker, han älskar att peka ut alla möjliga saker i dom.
7. Favorit leksak?
Kanin är väl hans favorit leksak. Annars gillar han sin bobbycar, lego, bilen Bärgarn och några andra bilar och helikoptrar han har.
8. Vad gör hen ledsen/arg?
Om han vill göra något och inte får, då blir han arg säger han, särskilt om han inte får göra något som han vill samtidigt som han förklarar vad det är han vill ha och vi inte förstår exakt direkt, då blir han arg, sen när han får vad han vill blir han på fem röda nöjd igen.
9. Vad kallar hen sina mor och far föräldrar?
mommo, moffa, farfar och farmo kallar han dom.
10. Trygghetspryl?
Kanin och Ki (katten), utan dom får man inte gå och lägga sig.

11. Favorit aktivitet(er)?
Han älskar att se på film, busa och leka med oss, som att han är något djur, eller en dinosaurie, älskar att gå runt och skrämmas och göra ”Raaawr!!”. Gillar att leka med Ipaden, va ute och leka och busa, rita och måla, DANSA!

12. När tar hen en tupplur och när läggs hen för natten?
Hemma sovs middagssovning från runt 14-16 eller 15-17 på helgerna på föris sover dom mellan 12.30-14.00. För natten är det på vardagr och förskoledagar läggning kl 19.30-20.00 och helgerna är det 20.30 senast 21.00 om vi gjort något särskilt.

13. Berätta något roligt/unikt/annorlunda med hen?
Super social, hälsar på allt och alla när man är ute och går med honom, går i affärn och handlar, och börjar prata med främlingar var vi än är utan att vara blyg.

14. Vad är det bästa med att vara mamma/pappa till hen?
Åh var är det som inte är det bästa? Jag är tacksam varje dag att just han är vår son. Den personlighet, klippskhet, utstrålning och busighet vår son har i sig är lixom energin i våra liv. Han är verkligen solen som skiner upp vilken mörk dag som heslt. Han är så otroligt rolig och har så mycket bus för sig, engagerande, social, bjuder på sig själv, kärleksfull, omtänksam, och kramgo kille som man aldrig vill vara ifrån. Jag saknar honom enormt när jag är på jobbet och skulle jag kunna skulle jag vara hemma med honom heltid. Men tyvärr är denna värld annorlunda och man måste jobba och få ihop pengar för att leva.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s