Virkning

Jag har sen nån vecka sen börjat virka lite smått till bebis. Det var länge sedan jag virkade, var nog runt 10 år då, och ja det behövdes en liten uppdatering på grunderna. Men det gick fint att komma tillbaka till det. Jag har ju stickat en del grejer för något år sedan så ja man kanske inte var helt ringrostig. Nåja jag började med två mössor och sen gjorde jag två små babyskor. Enkelt att virka allting och SÅ rogivande.

Kan verkligen rekommendera det om man vill syssla med något som motverkar stress och hjälper en att varva ner. Hua så mysigt det är! Jag har snöat in mig på det lite nu på kvällarna. Sätter mig med virknålen mitt garn och bara njuter av hur det växer fram en fin liten sko eller mössa. Nedan ser ni en bild på vad jag hittills virkat. Har virkat en stor mössa i samma garn och påbörjat ett par andra skor lite mer åt ballerina hållet som blir tvåfärgade. Men det är inte helt färdigt ännu.

(null)

(null)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s