Kors i taket, jag har tränat!

 

(null)

 

Förra fredagen var jag äntligen iväg på en genomgång på gymmet som jag tänkt träna på i fortsättningen. Det är ett gym som ligger på samma gata som jag bor men ca 10 min gångavstånd ifrån. Den har barnpassning och pass, samt ett rum som ni ser på bilden med träningsformen EasyLine. Det är alltså maskiner som man tränar via luftmotstånd, skonsamt och effektivt. Man kör alltså cirkelträning och sätter igång lampan mitt i rummet på intervall på tex 45 sekunder och sen ska man göra så många reps som möjligt på den maskin man sitter på så länge lampan lyser grönt, sen skiftar den till rött och då ska man byta till nästa maskin och så blir det grönt igen. Man gör ett pass på runt 20-30 minuter och då har man jobbat igenom hela kroppen. Kul grej tycker jag och märkte att jag verkligen blivit otränad.

Det som jag gillade med detta gym är att man gärna får ta med sig bebis in till tex easyline rummet och det är okej när man tränar på dagen. Sen finns det barnpassning från ca 3 månader. Sen behöver jag inte ta någon buss för att ta mig till gymmet utan den ligger bara en bit bort på samma gata. När jag tränade på SATS med sonen va vi tvungna att åka buss och ibland var det fullt på bussen, då blev det svettigt och man fick skynda sig bort till gymmet till fots, och den låg en bra bit längre bort än denna.

Jag är sjukt peppad till träning i sommar/höst. Men tills dess har jag tänkte försöka träna åtminstone 1 gång i veckan och köra igenom alla muskelgrupper i easylinerummet. Hinner inte med så mycket mer nu eller orkar för den delen så tänker inte sätta overkliga mål. Men 1 gång i veckan hade det varit kul att få till det.

 

(Tidsinställt inlägg).

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s