Träning som gravid…

Kors i taket, jag lyckades visst besöka gymmet även denna vecka. 1 pass men ialf något! Efteråt blev det foglossning från hell men jag får hoppas det gör nytta mot resten av kroppen ialf. Kör fortsatt i Easyline rummet och det är skonsam träning som faktiskt inte gör ont alls när jag gör. Satte mig också på spinningscykeln denna gång och det gick det med, inte som vanligt så klart då magen är i vägen men det gick hyfsat att hålla ett ok tempo.

Har känt mig nere denna vecka pg av att jag är så orörlig att jag inte orkar träna som jag skulle önska att våren är på väg och jag känner mig som ett köttberg. Stor som ett hus. Det är verkligen en annan känsla denna gång, förra gången spelade vikten inte någon större roll, jag kände mig vacker trots att jag gick upp i vikt, men denna gång känner jag inte samma sorts lugn som sist.

Nåja målet är ialf att orka gå iväg 1 gång i veckan och köra cirkelträningen easyline åtminstone 1 gång i veckan, så kanske man kan se till att musklerna kommer ihåg vad dom är till för. Bjussar på en bild också, från omklädningsrummet. Svårt att välja träningskläder nu när man börjar bli stor. Förra gången tränade jag inte alls, något, så jag har inte några gravidanpassade kläder för träning. Men men, behövs inte heller skulle jag tro.

Annonser

4 reaktioner på ”Träning som gravid…

  1. Tack rara du för peppen och påminnelsen! Innan jag blev gravid andra gången kände jag precis som du skriver saknad efter magen, och längtade så till att bli det igen. Måste försöka komma ihåg det och fokusera tankarna lite annorlunda. Tack!!

    Gilla

    1. Tack rara du för peppen och påminnelsen! Innan jag blev gravid andra gången kände jag precis som du skriver saknad efter magen, och längtade så till att bli det igen. Måste försöka komma ihåg det och fokusera tankarna lite annorlunda. Tack!!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s