Veckorna går

Ligger i soffan och tittar på Scandal. Den serien har verkligen hållit mig spänd senaste avsnitten! Love it! 

Har inte blivit många knop gjorda sen torsdags. Liten hade feber hela torsdagen, sov inne hos oss natten mot fredagen och hade även feber på fredag, så vi har suttit hemma hela dagarna och kurerat honom. Vet inte vad som orsakade febern, då han varir snorig men inte mer än vanligt men ja något va ju på tok. Men hoppas det är på bättringsvägen nu. Drömde en av nätterna att det hade med tänder att göra, försökte spana in om det kommer nya tänder men ser inget nytt och det ser ut som att det inte borde komma något nytt måste få till en räkning av dom små gaddarna ser ju ut som att alla är på plats sen länge. 

Hade lite extra energi och passade på att städa undan lite här hemma, kände mig lättare i kroppen, men i slutet av städningen blev ryggen sitt vanliga jobbiga jag. Då var jag dock klar så gjorde inte så mycket. När jag är hemma med lillen sover jag alltid middag med honom det gör gott för denna gravida morsa kan jag lova! 

Aja idag bakade jag. Ja jag bakar mycket nu. Det är trots allt det enda jag orkar när det gäller mina intressen. Så idag blev det en Key Lime Pie. Hade aldrig smakat på sån tidigare. Den var god riktigt lime smak men jag tror jag hade lite för mycket grädde uppe på. Jag är inte någon större fan av grädde utan blir snabbt mätt på smaken. Men men gotta var det ialf. Eller som sonen säger ”Gooosi” som alltså är Godis. 🙂  Min lilla pratkvarn pratar non stop här hemma! Ordförådet växer för varje dag känns det som. Det sprutar ut nya ord och meningar. Han har lärt sig massa siffror nu och när han leker kurragömma med pappa eller mormor räknar han, ett, fyra, åtta, två o sen Nu kommer jag! Hahaha sötnos! 

Nä nu ska jag titta klart på avsnittet o sen är det dags för sängen. Bebis i magen vaken så lär ta en stund att somna. Kittlas så i sidan! 🙂Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s