Paper Light – Loreen och Kazaky live

Igår var det andra chansen mellokväll och jag vet inte om det kan vara så att ni missade den men jag gjorde inte det och tack o lov missade jag inte Loreen och hennes nya låt Paper Light som hon uppträdde med igår tillsammans med den ukrainska gruppen Kazaky. Jag har lyssnat på Kazaky sen några år då jag gillar deras sound så blev helt till mig när jag såg dom på scen! Magisk performance av Loreen som vanligt. Hon är elektrisk!  För er som missat uppträdandet har ni den här nedan:

 

http://www.svt.se/wd?widgetId=23991&sectionId=29&articleId=2734660&type=embed&contextSectionId=29&autostart=false

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s