Ännu en helg


Humöret och välmåendet är upp och ner och med den även uppdateringarna här inne. Jag är inte så bra på att skriva när saker och ting är upp och ner och jag har inte lust att välta mig i min lite nedtonade sinnesstämmning. Vissa dagar är jag pigg och glad andra är jag nere och det känns som en evighet tills jag återigen blir normal och orkar med allt det fysiska. Helgen har varit av blandad karaktär. Fredagen en bra dag, hemma med liten solen sken vi var ute och lekte med vänner. Det är inte lätt att vara ute med honom ensam, men min vän hjälpte till med att jaga rätt på dom små marodörerna som sprang ifrån oss stup i kvarten för att göra bus. Lördag och Söndag spenderades hos svärföräldrana och det tar verkligen på krafterna att vara där ute, bara det faktum att man ska klä av och klä på sonen alla vinterkläderna gör mig tokig, orkar inte med det, längtar till våren och värmen nu så man slipper pälsa på honom allt som måste på för att gå ut. Är så trött på det!!! Magen är i vägen, foglossningen värker, och hela jag känns som en enda gnällig kärring. Mådde illa hela dagen igår och vaknade med samma känsla även idag. Hormonerna som börjat spöka igen? Ja lägg på bara i samlingen av krämpor.

Känner mig mest matt. Ska träffa barnmorskan idag och eventuellt be om att få träffa en läkare snart.

Annonser

2 reaktioner på ”Ännu en helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s