Cravings

Denna graviditet har varit en där jag haft stort sug efter sötsaker. Imorse vaknade jag och kände hjälp jag måste ha baklava. Så jag bestämde mig att ta saken i egna händer och bakade en plåt baklava. Har inte ork att leta en livsbutik som säljer sånna nybakda så hittade recept på nätet, modifierade den lite och bakade dessa nedan. Dom blev supergoda! Ser kanske inte så inbjudande ut men ni som smakat och vet vad detta är förstår nog. Mumma! 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s