Vänskap

 Skulle nog aldrig gissat när jag fick sonen att han 2 år senare skulle redan ha en egen cirkel av vänner. Vänner som uppenbarligen är väldigt viktiga för honom, som han pratar om ofta, älskar att umgås med och gärna vill ringa och prata med om han inte träffat på länge. Det är fantastiskt att se honom med sina små vänner. Nedan med en av hans bästisar. L och W har känt varandra sen lite över 1 år. Från första mötet har dom haft en speciell energi emellan, så mycket värme, kärlek. Dom kramas, pussar varandra och håller hand. Pratar om varandra och ber oss föräldrar att ses och få leka. Det är så himla fint att se!

På förskolan finns det fler vänner. Sånna som möter honom i grinder och brister ut hans namn, springer emot med armarna utsträckta för att krama om. Man smälter! Stoltheten i honom sen när sonen pekar ut kompisarna o nämner vilka dom är, kramar och visar upp, mamma se här det är E! Underbart. Det är verkligen speciellt att få följa en liten idivid och se honom växa i sociala sammanhang. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s