Nytt boende väntar!

Jag har inte skrivit om det här något men det har varit med oss sen nån gång i februari. Vi har faktiskt aktivt spanat efter boenden. Vi har även aktivt varit med och budat på olika objekt men utan framgång. Nu senast har vi varit inne i en budgivning som totalt spårade ur, och vi drog us ur på alldeles för höga nivåer och det kändes som enorm tyngd som släpptes från våra axlar. Pust, vi blev inte tvugna att axla denna kostnad. Men så var det en lägenhet som dök upp för några veckor sedan som vi har haft lite som plan B.

Den ligger extremt nära vårt boende idag. Etapp 1 av dom tre etapperna som byggts i samma projekt som vårt boende. Detta är alltså första huset som blev klart, en femma på ca 93 kvm med stort inglasad balkong precis som vår idag. Dock är denna helinglasad (vår saknar en ruta i väntan på bygglov). Det är 3 normal stora sovrum, ett mindre, och vardagsrum, köket är lite för sig samtidigt som den är öppen mot köket och mot balkongen med. Vi la ett bud, och fick ok av säljaren och fick skriva några timmar senare. Snacka om snabba puckar. Men så är det ibland. Snabba ryck.

Jag har varit i kontakt med vår bank, och mäklare så nu är det dags att dra igång projekt sälja lägenhet. Spännande!  Men först följer bilden på vårt nya boende. I juli får vi massa mer kvadrater att röra oss på. 🙂

11978651 11978652 11978654 11978659 (1) 11978682 11978694 12017118

Har redan börjat spåna på hur jag ska inreda lägenheten. Måste försöka få mått på alla fönster så jag kan börja tänka ut gardinlösningar. Vi har inte haft några gardiner i vår nyvarande lägenhet då fönstren är enorma och vi har låtit dom vara utan gardiner pg av att vi hade så pälsiga katter tidigare, men i denna nya tänkte jag att barnens rum kan inredas med lite roliga gardiner, fixa något fint till vårt rum och kanske något i köket. Vi får se 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s