Sömnen

Det är lustigt hur det funkar det där med sömnen genom åren. När jag var ung sisådär 17-23 år så kunde jag sova hur länge som helst kändes det som. Eller kanske inte hur länge men länge. Jag var ofta vaken väldigt sent på nätterna till 3-4 o kunde sova sen till 12-13 på dagarna. 

Med åren har det kortats ner mer och mer. Jag är fortfarande vaken sent ofta, på helgerna lägger jag mig aldrig före kl 1. Men så vaknar jag ändå alltid samma tid. 7.30 är det som att kroppen säger så nu är det bra, tack för sovstunden upp med dig! 

Nu som gravid lägger jag mig innan 00 för man vet aldrig hur man får sova från natt till natt men likförbaskat även om jag inte har tid att passa vaknar jag vid 7.30 tiden. Tänker ofta nu ska jag sova ut ta lite sovmorgon. Jo tjena! Så fort jag sovit 6+ timmar är kroppen nöjd. Nu får jag också ont i ryggen av att ligga på sidan med allt tygnd så det blir inte några sovmorgnar. 

Ligger nu i säng med vetskap att jag har sovmorgon men så är jag ändå vaken. Utvilad. Nöjd. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s