Bloggtorka

Vet inte vad jag ska göra för att komma igång och skriva mer här inne igen. Jag har sen flera månader hamnat i nån form av bloggtorka. Jag gör kanske inte så mycket spännande saker på vardagarna så därmed inget att skriva om? Fast det stämmer ju inte riktigt. Är kanske lusten att dokumentera som varit frånvarande?

Well förra veckan va det sista veckan på jobbet. Det kändes som tyngst att ta sig till jobbet bara för att man visste att varje dag va närmare ledighet. Jag var nervös att hinna med att förbereda lägenheten för fotografering också som vi hade bokat till torsdagen. Så varje dag efter jobbet hade vi små projekt att ordna med på kvällen. Rensning och plockning. 

Insåg dock hur mycket grejer sonen har, han är den med mest prylar här hemma. Maken är på andra plats och jag är sist. Har bara kläder/skor/dator/kamera typ. Dom har sååå mycket mer prylar än mig! 

Nästsista dag på jobbet hade vi en liten fika i samband med att jag skulle på ledighet. Chefen hade fixat gotårta och jordgubbar, till vilket även serverades alkoholfri cider. Mycket gott och uppskattat! En bit av den kakan så va man utslagen i sockerkoma! 🙂 

  Samma dag fixade vi klart hemmet för fotografering. Balkongen piffades upp, sovrummet och sonens rum blev klara och vardagsrummet färdigställdes sent på kvällen.
   
 

Torsdagen kom & med den sista halvdagen på jobbet. Nervös lunkade jag iväg, spenderade mina 4h där och skyndade mig hem. Många kramar blev det innan och många ”Vi kommer sakna dig” men jag var mest ärlig och sa som det var att jag troligtvis inte skulle ha tid att sakna dom! 🙂 Sen lär jag komma på besök och fika nån gång! 

När jag kom hem va det knappt en halvtimma kvar tills fotografen skulle komma. Fick skynda mig med dammsugaren en sista sväng och moppa rent golven. Fogarna blev inte glada kan jag lova. Men fick bita ihop lite. Vädret var på topp! Så ljust och fint i hela hemmet. Fotografen kom, spenderade en god halvtimma med att fånga alla rummen och gav sig sen iväg. Pust! Jag va ju som på nålar hela veckan pg av denna fotografering. Känns så skönt att det är klart! 

Imorgon hoppas jag mäklaren hör av sig och att bilderna finns att se. Fotografen sa dom skulle va klara redan fredag men då va det ju en röd dag. Jag är så nyfiken!!! 

Nu gäller det att få ut den och sen invänta visningarna. Nästa nervösa del av försäljning av lägenheter. Visningar! Jag tänker nog att det är smartast att flytta ut till mor och far några dagar och sova där under dom dagarna visningarna blir. Så slipper vi plocka och göra fint inför varje dag efrer virvelvinden W drar förbi. 🙂 

Tänker neka alla förfrågningar av förvisningar och hålla oss till dom bokade. Orkar inte med extra spring av folk bara för att. Vill man se den får man gå och se på dom bokade dagarna. 

Nåja det va lite update om läget. Annars har jag varit hemma, myst med sonen, ätit god mat, och tagit det ganska piano. 

Nästa vecka ska jag börja förbereda lite smått inför bebisens ankomst. Röja fram kläder, tvätta, försöka hitta napparna, bröstpumpen o sånt. Skriva förlossningsbrevet måste jag också göra. Ja det finns en del att sysselsätta sig med. 

Hoppas det finns kvar någon som tittar in hit o läser ibland! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s