Sätta fart

Igår tog jag tag i projekt förbereda inför bebisens ankomst i hemmet. Jag tar det stegvis och första steget har varit att fixa vaggan, ta fram bebiskläderna, tvätta dessa, sen också leta upp babynestest och plocka ut vilka kläder vi ska ta med till BB.  Kändes overkligt att ta fram alla dom små bodysarna och mössor osv. Knappt jag fattar att sonen varit så liten. Tiden har verkligen flygit! 

  
Nu står vaggan vid sängen redo, med babynest i sig. Kommee nog bli en del användning av nester från start. 

Ska ta fram filten jag köpt och börja sova med den så vi har en filt med vår doft med oss. Lika så med filtarna som vi har kvar från sist med sonen, dom var allrid med vid amning. 

Ska ta fram napparna och göra nappsoppa, samt börja lägga ner grejer i väskan. Förbereda bb väska. Svårare denna gång då jag sist fick med mig massa saker som aldrig användes. Men måste ha grejer denna gång är ialf amningsnappar, purelankrämen, rätt kläder så jag är bekväm. 

Imorse när hela familjen äntligen var samlad (maken har jobbat mkt borta med övernattningar osv senaste 4 veckor) så passade jag på att fixa finfrukost till oss. Gräddade en hel hög med amerikanska pannkakor, (våra favoriter) och avnjöt med färsk frukt. Mums!! 

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s