Vikttankar

Imorgon är det dags att kliva in i vecka 38. Börjar närma mig förlossning och med det till maxvikt! Jag har inte vägt mig lika ofta denna gång som sist men dom gånger jag har blir det inte roligt. Därmed undvikit det. Nu är jag uppe i samma siffror som med sonen då jag slutade väga mig. Kommer nog slå rekord denna gång. Känns inte kul. Trodde jag kunde göra något annorlunda denna gång men helt ärligt det går inte! Jag kan inte varken undvika att äta det kroppen efterfrågar, eller undvika att tuttarna blivit enorma, magen stor stor och röven med. Fogarna stoppar mig från att kunna röra mig, jag lägger på mig vätska och är svullen som en padda. Helt galet missnöjd med utseendet just nu. 

Känner mig som en stor flodhäst. Men försöker tänka på att det snart är dags för bebis att titta ut och kroppen att återtas. Förfallen kropp med en del övervikt men en som varit ett hem till liten bebis i 9 månaders tid. Det är vad fokus borde ligga på egentligen. För det viktigaste är att bebis har det bra! Kroppen kommer jag återta så som jag återtog sen sist! Tänk er att jag tyckte jag hade en tjock mage på bilden nedan för att den fortfarande putade lite.

  
  
Suttit och tittat på gamla bilder. Motiverat mig att tänka mer positivt. Visa att jag gjort det en gång och kommer göra det igen. Få tillbaka en kropp som ialf är någorlunda lik den jag hade innan barn. Se ut som att jag är 29 år och inte en gammal tant som jag känner mig nu. Bli rörlig igen. Kunna springa. Se till att springa 10 km en dag. Jag lyckades ju börja rejält med löpningen sist, från att aldrig sprungit ens 500 meter lyckades jag ta mig upp till 6 km löpturer, utan att stanna! 🙂 Så denna gång blir målet att komma till den formen och sen fortsatt utmana mig längre så långt som 10 km. Ser så fram emot det men vet att vägen dit tar tid, kroppen är så otränad och tung!

Nedan är kurvan genom åren. 2013 började den under tiden jag fortf var gravid och slutet är alltså nu. Samma nivå. Den tjocka röda är alltså en uppskattad för viktminskningen eller ökning som är mjukare än den andra med punkter som alltså är det faktiska viktuppgången/nedgången.

Nåja vi får hoppas på en bra nedgång! 🙂 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s