Såld!

Innan förra helgen fick vi indikation på intresse att köpa vår lägenhet innan visning. Mäklaren rådde oss att ta det i beaktning och fundera över att ha en visning på måndag. Våra ordinarie visningar var planerade till 17-18 maj. Så vi pratade ihop oss och bestämde oss att det va en bra idé. Dels för erbjudandet på pris var bra och för att det passade med makens lediga dagar osv. Vi skulle ha tid att förbereda lite. Det visade sig dock va fler som var intresserade att komma på visning, samt att lägga bud. 

Så igår började buden strömma in. Till slut stannade det till och då sa att vi gärna skriver kontrakt samma dag. Så det blev snabba ryck och vi skrev på redan på kvällen. Känns fortfarande overkligt. För nu är det verkligen inget som är ivägen för bebisens ankomst. Det är bara och komma nu! Längtar en del tills vi själva flyttar nu, tiden går fort! 

Tror helt klart paret som köpte kommer att trivas i lägenheten! 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s