Äntligen redo?

Jag har sagt det hela tiden att jag vill hinna med ett besök hos frissan innan bebis anländer. Tiden har inte riktigt funnits till att gå iväg och klippa håret samt färga. Men idag så äntligen! Ringde lokala frissan i byggnaden bredvid och spenderade goda 2 h där. Riktigt avkopplande! Så nu känner jag mig fräschare. Kommer ihåg att jag tyckte det va jobbigt sist att jag inte unnat mig lite fräschare hår inför ankomsten av bebis. Man har lixom inte mycket fritid första tiden efter så denna gång tänkte jag föda och redan va snygg i håret! Ha! 

Liten före och efter bild. Slingor och klipp blev det alltså idag. 

  
Nu börjar jag på riktigt känna mig redo för ankomst! Eller ena dagen känner jag mig redo ena dagen kan jag jag känna lättnad att ännu en dag har gått. Haha lite blandade känslor. Både lite läskigt men också sjukt spännande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s