Härlig dag

Gårdagen blev en himla bra dag! Jag hade bestämt mig att försöka sysslesätta mig med något roligt och då åka till stan för lite shopping. Har helt glömt bort hur jag kan ta tuben hela vägen till gallerian utan större ansträngning. Så jag åkte dit, shoppade, åt en god frukost och njöt av dagen. Provade det ganska nyöppnade Donkin’ Donuts (mums så god frukost o munkar). Shoppade kläder till efter bebis, svängde förbi Media Markt & fick även med mig en iPad 2 Air hem. Väldigt bra shoppingdag med andra ord! 

   
  Innan det hann vi se elefanterna som var på besök här nära vårt hus! Alla förskolor va där för att titta på djuren. Det var alltså cirkus i vårt område. Dom kommer varje år. Barnen älskar att titta på djuren när dom står där på fältet. 

   

  

 

Mysig dag och mysig morgon! Kvällen fortsatte dock i samma andan som innan, smärtsamma sammandragningar. Som sen avtog. Hejja! Aja bebis kommer när det är menat. Sonen frågar nu varje morgon om bebis kommit. Hehe 🙂  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s