Sommarfest

Idag stod det sommarfest på förskolan på schemat. Egentligen var det förskolans dag men vår förskola bjöd in på sång, fika och aktivitet. Himla trevligt! Försökte piffa till mig inför. Hittade knappt kläder som gick att ha nu. Jag är Enorm! Känner mig enorm! Men håret har ialf fått mig att känna mig fräschare måste jag erkänna!  Fick knappt in fötterna i skorna men klarade mig några timmar i dom trots svullnaden. 

  

Blev rörd att se sonen sjunga med sina små vänner. Så fin han är min älskade son. Så stor han har blivit. Klok liten kille. Social och uppskattad kamrat på förskolan. Han stod bredvid sin vän och sjöng, hon noterade mig i folkmassan och pekade ut mig för honom, så fort hans ögon mötte mina sken han upp och skrek Mamma! Vinkade gulligt. 

Efter sånguppvisningen va det dags för fika, mycket folk va det på förskolans gård, bra uppslutning! Barnen hade bakat och det var verkligen mumsigt! Sonen sprang salig omkring med sina vänner och busade. Satte inte still många stunder (bara för att mumsa på kakor eller melon). 

  
Så söt i sin rutiga skjorta! Passade på och lekte en stund med honom i lekparken och avvek sen hem för middag. Maken svängde ihop en av veckans maträtter från City Gross matkassen och jag vilade. Mina fötter som hade svullnat upp ytterligare av 2 h i ett par ballerinas va inte att leka med kan jag lova! Jag är så tacksam för denna graviditet och längtar så otroligt efter bebis men denna sista tid är verkligen en prövning. Undrar hur elefanter orkar med 2 år av graviditet? Huva!

Tittat på Eurovision nu och ska nog strax gå & lägga mig. Känner mig så trött! Ätit en hel ananas idag. Dom ska ju sägas hjälpa med värkar. Eht. Vet inte jag. Men god var den ialf! Perfekt som kvälls gott framför tvn! 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s