Väntan

Ja dagarna rullar på. För det mesta handlar ju min tid om väntan nu. En väntan som gnager på en. Särskilt dagar när man inte har något särskilt inplanerat. Som idag. Därför ska jag försöka sysselsätta mig lite imorgon, det är bäst så. Man blir ju smått tokig om man bara sitter hemma och rullar tummarna. Samtidigt tänker jag mycket på att jag borde njuta av denna tid. Tiden då man är ganska så fri och har en massa tid att göra ingenting på. Snart är man åter någon som ska vara tillgänglig 24/7 för en annan liten människa.

Hjärnan vet. Men kroppen. Är. Trött. Ja så är det och det är även därför man känner att nu får det gärna får börja när som helst. Samtidigt så är det läskigt, det ska jag inte sticka under stolen med. Allt man inte kan kontrollera är ju det. Det är inte själva skedet jag tycker är lite läskigt utan förloppet, när hur och var. Det är den ovissheten som sätter sig lite i huvudet.

Nåja, kanske borde gå och sova. Sover väl okej om nätterna men vaknar alltid på samma sätt. Sjukt kissnödig med kram i nån av skinkorna. Rumpans muskler blir alltid konstiga mot morgonen av att jag ligger på nån av sidorna. The joy! Längtar till när man kan börja sova på rygg igen!

Aja, min babyapp säger 7 dagar kvar till BF. Det är verkligen nedräkning….

Annonser

2 reaktioner på ”Väntan

  1. Åh så spännande! Och jävligt. På samma gång. Den där väntan, precis som du skriver – man vill ju veta NÄR börjar det 😀 Lycka till när det är dags. Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s