Fransig

Dagarna går. Tur är väl det. Var hos barnmorskan igår. Blev lite besviken på att inget verkar på gång och tog en sväng på stan. Njöt av det fina vädret och försökte inte tänka på att det inte händer något.


  
Köpte med oss godsaker från Dunkin Donuts igen och avnjöt dom senare hemma. Så goda! Favvo från denna gångbva den med vit glaze och smulor på, dubble fudge och en med hasselnötsfyllning. Mums!

Imorse vaknade jag & tänkte att jag måste göra något roligt av dagen. Så jag bestämde mig för att gå & fixa fransarna. Det har öppnat en salong i vårt centrum. Man kan göra allt möjligt där. Nästa steg blir att fixa ögonbrynen. Helt klart! Killarna gick ut och busade och jag passade på att fixa fransar. Det tog 1,5 h & jag ville ha naturliga fransar så valde klassiska. Helnöjd med resultatet och hoppas nu dom håller 3-4 veckor. Vore skönt att slippa sminka sig.Börjar närma sig BF men bebis verkar trivas lika bra som storebror gjorde. Känns läskigt att det kan dra igång exakt när som helst. Sammandragningar som värker och lixom får en att undra är det på gång? Vill inte ge mig iväg för långt hemifrån utifall. Verkar gått så fort för många andra ggn att det lixom får en att bli lite oroad.

Komsi komsi…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s