Vecka 40

Söndag 31 maj 2015

Även om man kunde hoppas och hålla tummarna så var det kanske ingen större förvåning för mig att inte bebis kommit trots att 40 fullgångna veckor är förbi. 
Det blev ingen majbebis för oss utan blir en junibebis istället. Nu är frågan bara vilken junidag hon bestämmer sig att komma ut. Jag är så nyfiken att jag knappt kan sova om nätterna numera. När ska det börja? Hur ska det börja?

Veckan gick fort. Vi har varit hemma tillsammans en del denna vecka, det har varit skönt att få va vi tre så här innan vi ska bli fyra. Njuta lite extra. För snart ändras ju familjedynamiken.

Hur har jag mått då? Humöret är upp och ner. Ingen större nyhet där kanske. Foglossningen är värre dagar jag fått för mig att gå en promenad. Då känns det åter som att någon sparkat in med något hårt mellan benen. Annars är jag väl tung och orörlig mest. Känns så ialf. Mina muskler kommer nog att ta några veckor att väcka till liv efter förlossningen. Huva. 

Va hos barnmorskan under veckan. Hon gjorde en kontroll. Tappen mjuk men stängd. Jag kände mig så grinig när jag gick därifrån. Alla värden o sånt bra som vanligt men hade hoppats något hade hänt med tanken på att jag haft sammandragningar nästan varje dag. Hon va väldigt försiktig och vägtade irritera tappen innan den mognat mer. Idag på bf dagen är det meningen att jag ska maila in till henne och be att boka ett ultraljud. Behövde aldrig göra det sist men verkar va rutin på MamaMia. Jag hade hellre fått en hinnsvepning och hoppats det skulle göra lite fart på saker o ting. Men men det är som det är. 

Tog inga bilder under veckan men fotade mig idag för att ha något att lägga in här.

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s