Förkylning eller tänder?

Åh min älskling har blivit dålig under dagen. Han var hemma från föris idag då vi alla är lediga och från ingenstans kom febern som en blixt från klar himmel. Kan inte riktigt placera om det är tänderna eller om han blivit förkyld och därmed fått feber? Jag vet inte. Det är inte likt honom. Anledningen till att jag misstänker tänder är att han varit dålig i magen, eller inte dålig utan mer frekvent i nr 2. Det har alltid varit lite av ett tecken på att något kan va på G gällande tänder. Sen har han varit snorig, och för några dagar sedan också väldigt kinkig. Det brukar på något sätt hänga ihop dom gånger det varit tänder. Han har en eller två tänder kvar som ska ut, och efter att ha kollat i munnen ser det ut som att en är på väg i höger bak uppe. Så kanske är det den som spökar. Det vore skönt om det bara var det (som sist) för då kommer dumma febern ge sig snabbt.

I vilket fall som helst är det jobbigt att se honom så nedslagen. Min lilla studsboll är inte ofta lugn och liggandes en hel dag. Han blir så slö, ligger och tittar omkring sig helt matt när febern slår till. Inte så konstigt den var uppe i 40.3 idag. Ja man är själv mörbultad vid 38,5 lixom. Urk. Vill att han ska bli bra snarast. Känns inte så lägligt med förkylning och feber när vi väntar på tillökning.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s